Följ mig




instagram, twitter, tumblr

Godnatt




Hometown glory






Har över helgen varit med Vilma i mitt älskade Göteborg. Har haft en så himla fin helg med bra människor och grymt väder. Ikväll är det grillning och tänkte även försöka haffa Erik att ta en promenad senare. 

matcha boots till sommaren!

 
guybhjnkml
 
 
 
dtfgvbh
 
 
uhbnjk
 
 
 Så himla snyggt med boots på sommaren! Har har jag gjort lite förslag på hur man enligt mig kan matcha dem.
 

Kaffedejt




Ego

Vet inte riktigt vad som händer idag. Isak skulle egentligen komma hit en sväng men så blev det inte så nu vet jag inte. Ska iallafall snart gå och möta upp världens bästa människor på deras skola, vi får se vad vi hittar på!



Matdag





Känns som att det enda jag har gjort idag är att lagat och ätit mat. Blir lätt så när man är hemma på dagarna i brist på sysselsättning.


Crew, jag älskar er

 
 
 

Kolla vilka babes
 
Spontan förortspicknick på kronoparktaket med nästan hela crewet. Att planera sommaren, dricka netto-festisar och cranka musik ur bärbara högtalare kunde inte vart bättre med någon annan.

fan fan fan fan fan fan fan

gråter ikväll

En gammal vän

Har en väldigt go och bra cän som jag vill ta ett ögonblick till att hylla lite här i bloggen. Det är hon verkligen värd. Jag och Julia blev kompisar när vi gick i samma spanskaklass i sjuan, och den vänskapen utvecklades och blev riktigt stark. Vi har gjort så himla mycket tillsammans och Julia är verkligen en vän att räkna med. När sommaren och hösten kom började vi på två olika skolor i två olika städer. Detta gjorde att vi slutade umgås på samma sätt som förut vilket var riktigt tråkigt. Därför är jag glad att vi har tagit upp kontakten igen och jag är så glad att ha henne i mitt liv!
 
 

ny header och svartvitt

Borde verkligen sluta röka då det är en så himla dålig ovana. Synd bara att det blir så jäkla snyggt på bild. Dessutom är jag på det där humöret, svartvitt, tumblr och cigg, typ.

Wifey




Har varit på dåligt humör hela dagen och har dessutom inte ätit något ordentligt alls, så nu fick jag ett ryck och ställde mig vid spisen.
 
1 kycklingbröstfilé
Soya
Honung
Riven vitlök eller vitlökspulver
Valfri mängd gröna bönor
 
Blanda 2 msk soya,med 1msk honung i en stekpanna på 7ans värme. Skiva kycklingen i stora skivor och lägg ned i stekpannan. Krydda med vitlök och rör runt så att kycklingen är täckt av blandningen. Koka upp frysta bönor i en kastrull med varmt vatten och när kycklingen är klar slänger du bönorna i stekpannan och steker dem i soyablandningen de sista minutrarna tills de är klara. Servera med citronvatten.
 
Detta var något som jag bara improviserade ihop, men det blev jättegott och dessutom tog det bara 20min!

new in

Vänner är allt bra att ha. Fina hade en jeanskjol från Cubus som var för liten och Nadin hade ett par Levi's 502 med samma problem. Jag tackar och tar emot och taggar till sommaren!
 
 

Kompisbrunch




Picknick

Julia aka räddaren i nöden ringde imorse och bjöd med mig på picknick. Så jag, Julia och två Goa grabbar packade bilden fullt med gott och åkte till silverfallen. Mysigt!





Hårigt

Jag har ju då sjukdomen Alopeci Universalis. Detta innebär alltså att man tappar håret på hela kroppen. I mitt fall så har jag haft relativt tur, eftersom att jag har fått behålla mina ögonbryn och ögonfransar. Allt annat hår är alltså borta. Detta har såklart varit riktigt jobbigt för mig, vem vill inte ha sitt hår liksom? Dock så har det ju blivit mycket bättre och jag har insett att det är lika bra att acceptera detta då jag inte kan göra så mycket åt det. Dessutom har jag fått en jättefin peruk och det är många som faktiskt inte ens märker att jag inte har riktigt hår! Vissa dagar är det jobbigare, vissa dagar är det lättare! Nu ska ni få se lite bilder.
Detta är jag i slutet på Augusti 2013. Då hade jag fortfarande inte börjat tappa något hår.
Här är jag, november 2013, har tappat det mesta av håret.
 
Här är jag och min peruk som jag fick i november 2013!
 
Här är en peruk som jag har beställt. Tio centimeter längre, lite brunare i färgen. Taggad!
 
 

Inte längre vi

Hur kan man sitta bredvid varandra på sängen, fast det ändå är tusen mil mellan varandra
Hur kan att sträcka ut handen mot hans rygg, som förut var en självklarhet nu vara kärnfysik och helt omöjligt
Hur sväljer man det som brinner i halsen
Hur somnar man ensam om kvällen
Hur tittar man förbi bilderna på näthinnan
Hur går man från att vara del av ett "vi" till att vara alldeles ensam?

Snapshots från helgen



Har hunnit med kaffemöte med Anna om Tänk med hjärtat

Har firat dubbel 18årsdag och hamnat utelåst i Tibro

Har tillbringat internationella kvinnodagen på ungvänstermöte och senare druckit drinkar och dansat med två fina tjejer.

Idag skiner solen och vi ska ha picknick. Puss

Kaffemöte!




här kommer gotlandskrönikan

publicerad i mariestadstidningen 27/9

Min mamma är gotlänning och på Gotland bor hela släkten på hennes sida. Jag har tillbringat mina skollov där så länge jag kan minnas. Gotland är utan tvekan det bästa stället på jorden. En regnig och säkert ganska kall höstdag för nästan ett år sedan bestämde jag och min kompis oss för att åka dit tillsammans följande sommar. Om vi skulle klara av att bo alldeles ensamma i en trång liten stuga i fem veckor utan att slå ihjäl varandra eller dränkas i tvätthögar och disk, det var frågan? Nja, det var inte det lättaste men visst klarade vi av det! Vi klarade av det och vi hade den bästa sommaren i våra liv. Det är svårt att förklara en känsla men jag ska försöka:
Tänk er att låna en båt för att sedan driva ut på havet i solnedgången, detta utan att veta ifall man kommer få igång motorn så att man kan ta sig iland igen.
Att tränga in sig alldeles för många i en EPA och bränna runt på öde landsvägar med volym som är på tok för hög och svängar som är på tok för skarpa.Att efter två veckor veta vad man kan ha för motorer i en Duett och vad det finns för fördelar med att ha en okapad 740. Att få svaret: ”Dei begripar däu ner däu bleir leit äldre!” på ungefär varje fråga man ställer. Att sitta på altanen med fina vänner och dricka té och ha musikquiz tills solen går upp. Att tillbringa en kväll vid ån och grilla, lyssna på gotländsk musik och se solen gå ner. Att sedan ha någon att somna bredvid. Att gå upp på tok för tidigt varje morgon för att göra halväcklig micro-gröt och sedan cykla iväg till sommarjobbet. Att komma hem till ett berg av disk som ingen annan än vi var tvugna att ta hand om och att samsas om den minimala mängd varmvatten som fanns. Men, vad gjorde väl det när vår mysiga lilla stuga fylldes av glada gotlänningar varje kväll. Att cykla hem klockan sju på morgonen efter en fest som det inte var meningen att du skulle vara på och att pausa för att sätta sig och äta vild-jordgubbar.
Detta är bara några av minnena från den här sommaren jag tycker att de förklarar känslan ganska bra. Känslan av att ha sommarlov, vara 16 år och att vara lycklig.

Jag saknar mina gotlänningar

Nu är det 6 långa veckor kvar tills jag tar med mig Vilma, mitt pick o pack och byter min dialekt mot en mycket mer svårförstådd sådan. På påsklovet åker vi till Gotland och träffar världens bästa människor i en vecka. Är så himla taggad. Hoppas på stugohäng, nattlig kladdkaka hos Gabbe, bråvallaplanering och vem vet, kanske årets första grillkväll? Äntligen äntligen äntligen. Tänkte att jag ska publicera krönikan jag skrev om sommaren igen, bara för att jag blir så glad av den. Den kommer senare!
 

Jag ska upp på taket och skrika att jag är kär

"Då det bara är ett namn, en person, några ord och där står man. Helt jävla kär i hela kroppen och man vill inget hellre än att hålla om denna fina skapelse, denna människa, som får en att känna tusen fjärilar i magen. Även fast man träffar varandra nästan varje dag, snackar hela tiden och vet nästan allt om varandra så finns dom alltid där, dom där galna fjärilarna som flyger runt i magen. Då han tittar en i ögonen och håller en i handen så känns det som att hela kroppen ska explodera och släppa lös alla fjärilarna, men vem vill förlora dom? Det är ju dom som gör hela situationen speciell och håller kvar dom där känslorna då man är så förjävla kär. Och för att inte tala om pussarna... på pannan, kinden, munnen. Det finns inget bättre. Speciellt hans pussar är dom finaste. 

Det bästa är inte bara orden "jag tycker om dig" eller "jag älskar dig", det bästa är även blicken i ögonen och den där underbara kyssen. Kyssen. Det finns inget bättre, inget finare och inget mysigare. Idén om att vara hemma, se på film och mysa blir så mycket mer lockande än att gå ut och festa, då man är med honom. Vem tackar liksom nej till att ligga och mysa under filten och pussas och kramas, än att gå ut och festa, bli för fulla, inte minnas något efter och kanske det händer något hemskt? Ja och detta ska komma från mig, tjejen som är ute och festar varje helg nästan.. Haha.. Men så är det faktiskt, för mig i varje fall, alternativet om att vara hemma med honom lockar liiite mer. Men såklart, man måste ju inte vara hemma varje helg, det är absolut inte det jag menar!

Jag ska upp på taket och skrika att jag är kär och galen."

 


Detta skrev Alicia på sin blogg och jag tyckte det var himla fint och bra skrivet. HÄR är hennes blogg. 


autumn//spring

 
asdfg
 
 
 
zaxsv
 

En sämre kväll

Klickar ner internetflikarna om inackorderingstillägg, budgetkalkyler, helgjobb och "billig etta uthyres" för säkert 1000e gången. Detta är det som fyller mina tankar största delen av min vakna tid, som har fyllt mina tankar i ett år nu. Det enda jag vill är att flytta. Att slippa pendla. Att ta ansvar för mig själv. Att kunna ta en kvällspromenad med Jesper. 
Att inte ha råd är fan det värsta som finns. Känner mig så maktlös då det känns som att jag har gått igenom varenda tänkbara möjliga sätt i huvudet som finns. Inget funkar. Fan, fan fan.
 
 

tumblrutdrag

 
 
 
 
 

Zenit





Outfit från förra veckan

Vi två, 17 år

Idag är jag 17 år. Wow ändå. 
Vi firade med middag och presenter igår och idag är det tårtkalas. Det är även bra väder!!! På min födelsedag!!!! Im felling it idag alltså. Vi hörs senare

Jävla korniga iphonebilder

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus